Vacaturebank

illustratie bradmatsushita.com

Het Overblijf Magazine bemiddelt tussen sollicitanten en scholen of tso-uitvoerende organisaties. Zij worden persoonlijk geselecteerd, niet via een computersysteem. Zodra er een sollicitant en een school met een vacature in dezelfde regio zijn, worden zij met elkaar in contact gebracht.

Na matching speelt het Overblijf Magazine geen rol meer. De sollicitant zal de gebruikelijke sollicitatieprocedure van de school dienen te doorlopen.

Zoek je een baan als vrijwillig overblijfmedewerker?


Klik op de button en dien je sollicitatie in.Zoek je een vrijwillige overblijfmedewerker voor je school?


Klik op de button en dien je vacature in.Zoek je een overblijfcoördinator voor je school?


Neem contact op met vacaturebank@overblijf-magazine.nl.

Privacy


Gegevens van sollicitanten worden niet ter beschikking gesteld aan de school. Het zijn de sollicitanten die de gegevens van de school krijgen: naam contactpersoon, emailadres en telefoonnummer. Gegevens van scholen en sollicitanten worden nooit voor andere doeleinden gebruikt en worden nooit gedeeld met derden.

Is een sollicitant aangenomen dan worden de gegevens verwijderd uit ons bestand. Gegevens van sollicitanten en scholen worden maximaal een jaar bewaard zolang er geen matches tot stand zijn gebracht. Wil je je gegevens eerder laten verwijderen, stuur dan een verzoek daartoe naar vacaturebank@overblijf-magazine.nl.

Disclaimer


DISCLAIMER: Het Overblijf Magazine is niet verantwoordelijk voor het welslagen van een match. Matching wordt uitsluitend gebaseerd op regio. Scholen dienen zelf de geschiktheid van een kandidaat te beoordelen en te vragen naar een VOG. Sollicitanten dienen zelf te letten op een goede vrijwilligersovereenkomst en een redelijke vrijwilligersvergoeding. Aan de inschrijving kunnen geen rechten worden ontleend. Bemiddeling is vrijwillig en kosteloos. Aan de bemiddeling kunnen geen eisen worden gesteld. Achtergronden van aangemelde personen en scholen of tso-organisaties worden niet gescreend. Deelname is geheel op eigen risico.