donderdag 4 juni 2020

rubriek: ,

Bedankt voor het wachten en welkom terug!

Hallo mooie TSO medewerker, het is vandaag Nationale Overblijfdag (NOD). Een dag waarop je normaal gesproken op jouw school in het zonnetje wordt gezet.

Hoe anders is het dit jaar. Geen TSO, geen kinderen om je heen, geen collega’s. Veel festiviteiten vinden geen doorgang en dit geldt ook voor deze NOD. Natuurlijk kan je online koffie drinken met elkaar maar dat voelt toch heel anders, vind je ook niet?

We waarderen het enorm dat je geduld had. Want wat een bijzondere maanden maakte je mee. Scholen dicht. Geen TSO. Daar zat je dan en met jou vele anderen.

Gelukkig mag je 8 juni weer aan de slag


Aanstaande maandag is het toegestaan om ook de TSO weer te gaan draaien. Hoera!! Ben jij er klaar voor? Is al besproken hoe jullie op een veilige manier het overblijven gaan vormgeven? Je kunt tips of ideeën hier op de site met ons delen.

Wat heb jij het meest gemist? Ik hoor vaak zeggen dat het de kinderen zijn. Wat is het dan precies in de kinderen dat jij miste afgelopen weken? We zijn daar heel benieuwd naar. Laat je het ons weten?

Dank voor jouw inzet dit schooljaar


Ook de weken dat je verplicht thuis zat reken ik uiteraard mee. Op je handen zitten valt voor velen onder ons immers niet mee 😀
Fijn dat je er bent!