maandag 20 mei 2019

rubriek: , ,

De zoektocht naar nieuwe collega’s en meer tijdens de inspiratiedag voor tso-coördinatoren

(advertorial) Vraag jij je ook weleens af hoe anderen het doen? De volgende vragen hoorde ik laatst: 'Ik zou wel eens willen weten hoe andere TSO organisaties omgaan met kritische ouders, of ze wel eens kinderen weigeren, hoe ze aan medewerkers komen en of ze activiteiten aanbieden tussen de middag.'

Inspiratiedag door Expeditie Opvoeden


12 Juni a.s. organiseer ik voor de laatste keer een inspiratiedag voor tso-coördinatoren via open inschrijving. In de ochtend is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan, jouw vraag te stellen en om aan opdrachten te werken.

Op zoek naar nieuwe medewerkers


In de middag krijg je een training Op zoek naar nieuwe medewerkers. Hierin daag ik je uit om andere manieren van zoeken in te zetten. Ik leg je uit wat er nodig is voor mensen om ja te zeggen en TSO medewerker te worden. Omdat we met een kleine groep werken kunnen we helemaal inzoomen op jouw specifieke situatie.

Wil jij er 12 juni bij zijn?


Meld je dan zo snel mogelijk aan. Op 1 juni sluit de inschrijving. Gebruiken jullie TSO-ASSISTENT voor de tso-administratie? Zie dan hier hoe je maar liefst 50% korting ontvangt!