donderdag 2 mei 2019

rubriek: ,

De Vijfde Nationale OverblijfDag 6 juni 2019

Donderdag 6 juni 2019 is het voor de vijfde maal Nationale Overblijfdag! Ook dit maal wordt het weer feest op de TSO en worden de tso-medewerkers weer in het zonnetje gezet!

Gebruik het logo van de Nationale Overblijfdag in je emails of in de nieuwsbrief van je TSO. Vraag de MR, OR of de directie om het logo te gebruiken in de nieuwsbrief van de school met een aankondiging van de Nationale Overblijfdag.

Hou de website in de gaten!


In de periode tot aan de Nationale Overblijfdag (NOD) op 6 juni 2019 zal er regelmatig aandacht aan de NOD worden besteed in dit Overblijf Magazine. We publiceren materiaal dat gebruikt kan worden voor de viering van de NOD, maar ook brieven en persberichten om de NOD onder de aandacht te brengen bij school en media.

Alles over de NOD


Je vindt alle berichten bij elkaar onder deze link: tsodag.overblijf-magazine.nl

Een logo met een link maken


Gebruik je het logo in een email, email-nieuwsbricht of op een website? Breng dan een hyperlink aan onder het logo. Dit is het adres waar je dan bijvoorbeeld naar toe kunt linken: tsodag.overblijf-magazine.nl. We zullen hier regelmatig met nieuwe, leuke ideeën komen en downloads beschikbaar stellen.

Zeg het voort! De Nationale Overblijfdag komt er aan!