woensdag 7 juni 2017

rubriek:

Prijswinnaars van de fotowedstrijd Nationale Overblijfdag 2017

De redactie wil alle TSO's hartelijke bedanken voor de prachtige foto's ze gestuurd hebben! We vonden het heel leuk om te merken dat de Nationale Overblijfdag op zo veel scholen en met zoveel plezier en creativiteit wordt gevierd! Geweldig! Het was daarom best moeilijk om uit alle inzendingen de besten te kiezen. De mooiste inzending vonden wij dit jaar die van OBS Overschie te Rotterdam, niet alleen wegens de creativiteit maar ook omdat de doelstelling van de NOD zo goed tot uiting wordt gebracht: een bedankje voor de tso-medewerkers.
De prijzen worden zo spoedig mogelijk bezorgd bij deze winnaars:

  • ODS Overschie te Rotterdam: "Elke leerling bij ons op school heeft zelf een theezakje ontworpen voor de TSO-ouders. Deze theezakjes hebben we in gezellige doosjes gedaan zodat elke TSO-ouders een doosje persoonlijke thee kreeg. Het werd ook dit jaar weer met veel plezier ontvangen."
  • BS Maria Regina te Steenbergen (Stichting LPS-Breek4U): "Onze TSO medewerkers zijn op deze zonnige dag in het zonnetje gezet!"
  • BS Paschalis te Haag: "Met liefde en plezier, dag in dag uit; dank voor jullie tomeloze inzet! 💐💐💐"
  • BS Lodijke te Bergen op Zoom (Stichting LPS-Breek4U): "Wij (de coördinatoren Annemarie, Lisa en Karin) hebben ons nieuwe team eens flink, letterlijk en figuurlijk, in het zonnetje gezet ;-)) Om ze te bedanken dat ze elke dag weer klaar staan voor de kinderen bij de TSO."
  • OBS de Dobbelsteen te Hoogerheide (Stichting Kinderopvang Zuidwesthoek): "Op de Nationale Overblijfdag werd het overblijfteam in het zonnetje gezet door directeur Hanneke Meulblok!
  • W.G. van de Hulstschool te Epe: "Ter ere van deze heuglijke dag de kinderen (en onszelf) getrakteerd op een lekker ijsje!"
  • Regenboog Reeuwijk: "Wat denk je op zo n warme overblijfdag: een lekker ijsje!!!"