dinsdag 14 februari 2017

rubriek: , ,

VIP DAG TSO coördinatoren 26 januari geslaagd

VIP dag? Ik hoor het je denken! Wat is dat nu weer? Tijdens de VIP dag werk je met een kleine groep collega’s. Het is een intensieve dag. Je maakt opdrachten. Je wisselt ervaringen en informatie uit. Je ondersteunt elkaar. Je volgt een training. Je krijgt een heerlijke, gezonde lunch, een cursusmap en een verrassing.

Naar huis met een voornemen


De een gaat naar huis met allerlei ideetjes en wil er direct mee aan de slag gaan. De ander heeft wat meer tijd nodig om de input van de dag te laten zakken. Toch gaat iedereen de deur uit met een voornemen. Dat voornemen hoeft niet groot te zijn. Sterker nog, een klein stapje maken kan je heel veel gaan opleveren. Dat dat tot bijzondere resultaten kan leiden bleek een week later uit een reactie van een van de deelnemers. Zij had zich voorgenomen op korte termijn een teamoverleg te plannen. De regels nog weer eens onder de aandacht te brengen. Ook deed ze een experiment met mijn 14 vaardigheden kaartjes voor het positief begeleiden van kinderen gedaan. Deze kaartjes kregen de deelnemers aan het eind van de dag namelijk mee. Het had in haar team tot bijzondere en waardevolle gesprekken geleid.

We houden je op de hoogte


Via het overblijfmagazine houden we je op de hoogte van de verschillende dagen en netwerkdagen die er door de verschillende collega’s worden georganiseerd. Iedere collega heeft zijn eigen expertise. Misschien is deelname aan zo’n dag ook iets voor jou?

Laat het ons weten


Je kunt ons laten weten over welke onderwerpen je graag in gesprek gaat met collega’s of waar je meer over wilt leren. Ook horen we graag in welke regio jij een coördinatoren dag het liefst bezoekt. We kunnen dan kijken of we iets in jouw omgeving kunnen organiseren.