woensdag 30 mei 2018

rubriek:

Logo Nationale Overblijfdag op donderdag 7 juni 2018

Donderdag 1 juni 2017 is het voor de vierde maal Nationale Overblijfdag! Ook dit maal wordt het weer feest op de TSO en worden de tso-medewerkers weer in het zonnetje gezet!

Gebruik het logo van de Nationale Overblijfdag in je emails of in de nieuwsbrief van je TSO. Vraag de MR, OR of de directie om het logo te gebruiken in de nieuwsbrief van de school met een aankondiging van de Nationale Overblijfdag.

Hou de website in de gaten!


In de periode tot aan de Nationale Overblijfdag (NOD) op 7 juni 2017 zal er regelmatig aandacht aan de NOD worden besteed in dit Overblijf Magazine. We publiceren materiaal dat gebruikt kan worden voor de viering van de NOD, maar ook brieven en persberichten om de NOD onder de aandacht te brengen bij school en media.

Een logo met een link maken


Gebruik je het logo in een email, email-nieuwsbricht of op een website? Breng dan een hyperlink aan onder het logo. Dit is het adres waar je dan bijvoorbeeld naar toe kunt linken: tsodag.overblijf-magazine.nl. We zullen hier regelmatig met nieuwe, leuke ideeën komen en downloads beschikbaar stellen.

Logo's in diverse grootte


Klik eerst op het logo met de grootte die je wenst; het originele logo wordt nu zichtbaar. Sla daarna de afbeelding op: klik met je rechtermuisknop op die afbeelding en volg de instructies.

met schaduw


zonder schaduw

logo nationale overblijfdag logo nationale overblijfdag
logo nationale overblijfdag logo nationale overblijfdag
logo nationale overblijfdag logo nationale overblijfdag

Extra grote logo's

Download de pdf met schaduw of de pdf zonder schaduw en bepaal zelf de grootte.
Wil je nog grotere afmetingen? Neem contact op!

Zeg het voort! De Nationale Overblijfdag komt er aan!