dinsdag 28 februari 2017

rubriek: , ,

De Survivalgids voor de TSO

Een kijkje in de keuken


Wat een klus is het om een gids te maken! Er komt zoveel bij kijken. Ik loop driekwart jaar achter op mijn eerder bedachte planning. De testexemplaren van de survivalgids voor de TSO zijn er al een tijdje. Die brachten mij weer op andere ideeën. De aanpassingen zijn doorgevoerd. Vormgever Anna Green is er nu druk mee bezig.

32 Thema’s


In de survivalgids vind je 32 thema's met praktische pedagogische tips voor de TSO handig bij elkaar. Verschillende icoontjes wijzen je op vragen om over na te denken, valkuilen, wist-je-datjes en opdrachten. Ze zijn bedoeld om je te ondersteunen, te inspireren, te motiveren of om je te helpen bewust te worden van situaties. Het is een gids die iedere tso-medewerker verdient zodat je (nog) beter toegerust het werk in de tussenschoolse opvang kunt ‘overleven’.

Voor iedereen die er graag snel bij is


Vorige week kreeg ik de vraag of de survivalgids al besteld kan worden. Dat kan inderdaad. Hoe leuk is het als er dan in een week tijd 63 zijn besteld! Je kunt reserveren of aangeven dat je interesse hebt en op de hoogte gehouden wilt worden. De gids is hier te bestellen voor € 16,50 per stuk.