vrijdag 12 februari 2016

rubriek:

Samen sterk met Regionale Coördinatoren Netwerkwerkdagen in 2016

Landelijk worden er per regio, ook in 2016 weer een Regionale Coördinatoren Netwerkwerkdag georganiseerd. Klik voor meer info op het label Agenda Netwerkdagen of kijk in het tabblad AGENDA in de rechter kolom op deze pagina. Hier wordt u doorverwezen naar één van de redactieleden die de organisatie in handen heeft van de netwerkdag in de door uw gewenste regio.

Diverse deskundigen zijn betrokken bij het Overblijf Magazine en willen graag hun kennis en ervaring met u delen. Op het gebied van bewegen, spel, voeding, eerste hulp, pedagogische tips, administratie, coördinatie, trainingen of het goed organiseren van uw tussenschoolse opvang, kunnen zij ieder hun eigen specialiteit met u delen.

Erkenning van de Tussenschoolse opvang


Ook maken de redactieleden zich hard voor meer waardering en erkenning van de Tussenschoolse Opvang in het algemeen en de vrijwillige tso-medewerkers in het bijzonder. Zo zijn er contacten met de politiek, kinderopvangorganisaties en schoolbesturen om gezamenlijk de TSO te vertegenwoordigen.

Blijf op de hoogte


Door middel van het Overblijf Magazine kunnen alle lezers op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en advies of een training aanvragen bij één van de redactieleden of trainingsbureaus. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Samen sterk


Alle redactieleden proberen om hun betrokkenheid en ervaring om te zetten in daden en daardoor de Tussenschoolse Opvang meer in beeld te brengen bij de politiek en schooldirecties voor meer erkenning van deze veelzijdige beroepsgroep. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opzetten van de Nationale Overblijfdag (elke 1e donderdag van de maand juni) en de in diverse regio’s’ georganiseerde Regionale Coördinatoren Netwerkwerkdagen.

U, het Overblijf-magazine en de redactieleden.


U kunt een bijdrage leveren aan erkenning van de TSO. Door te reageren op één van de columns kunt u uw ervaring of vraag delen met alle lezers van het Overblijf-Magazine. Dit kan zowel anoniem als ondertekend met uw naam. Samen sterk, door het delen van kennis en ervaring, kunnen wij de Tussenschoolse opvang nog beter vertegenwoordigen. Heeft u een vraag, stel deze dan gerust aan één van de redactieleden. Wilt u liever uw verhaal persoonlijk delen, dan kunt u per mail of telefoon contact met één van hen opnemen. De contactinformatie vindt u bovenin deze website, onder het kopje redactie. U kunt iemand selecteren om uw vraag te stellen. Reacties zien wij graag tegemoet!