zaterdag 1 november 2014

rubriek: ,

Columnist Saskya Wiegel, pedagogisch trainer en coach

Ik ben Saskya. Als trainer, coach en adviseur help ik ouders en beroepskrachten om het opvoeden van kinderen makkelijker en leuker te maken. Een ontzettend leuke baan!

TSO-medewerker is een vak apart


Het begeleiden van kinderen in de tussenschoolse opvang vind ik een vak apart. Er komt heel wat bij kijken om een groep kinderen aan te sturen, er voor te zorgen dat zij in een prettige, veilige sfeer voldoende eten en hen te begeleiden in hun spel. Niet iedereen heeft daar erg in.

Ik wil graag dat er meer aandacht, ondersteuning en begrip komt voor het werk in de tussenschoolse opvang. Door onze krachten te bundelen kunnen we meer bereiken. Dit magazine is daar een mooi platform voor.

Mijn bijdragen zullen gaan over pedagogische onderwerpen en communicatie


Ik vertaal theorie zo praktisch mogelijk zodat je er direct mee aan de slag kunt. Uitgaan van de realiteit van vandaag en denken in mogelijkheden horen bij mij.

Expeditie Opvoeden


Jarenlange ervaring in training, onderwijs, kinderopvang en jeugdhulpverlening komen mooi samen in mijn bedrijf Expeditie Opvoeden, iedere dag een avontuur!

Dit jaar ben ik de TSO Expeditie 2014 gestart. Iedere 2 weken verstuur ik praktische pedagogische tips. Het doel is TSO-medewerkers een steuntje in de rug te bieden. Wegens groot succes ga ik er in 2015 mee door. Lijkt het je leuk de gratis tips te ontvangen? Via mijn website kun je je aanmelden.

Inmiddels geef ik 12 jaar trainingen in de tussenschoolse opvang


Wil je graag dat kinderen beter naar je luisteren? Zoek je een training of workshop voor jouw TSO team? Lijkt het je prettig als iemand eens met je meekijkt naar een lastige opvoedsituatie op de werkvloer? Ook dat kan! Kijk voor mijn trainingsaanbod op Expeditie Opvoeden.

Heel veel succes en plezier in de TSO!
Volg mij op twitter @saskyawiegel.