zondag 16 november 2014

rubriek: ,

Columnist Liesbeth Smit, diëtist

Ik ben Liesbeth Smit-Verbruggen, getrouwd en moeder van twee dochters (november 2010 en september 2012) en een zoon (april 2014).

Altijd bezig met voeding


In 2003 heb ik mijn diploma tot diëtist gehaald. Sindsdien ben ik werkzaam geweest als diëtist bij twee thuiszorgorganisaties en bij een facilitair bedrijf. In december 2012 ben ik met veel plezier gestart met mijn eigen diëtistenpraktijk: Prima Voeding.

Sindsdien ben ik ook verbonden als expert aan een aantal websites voor zwangeren en (jonge) moeders en ben ik elke vier weken te horen en zien bij Omroep West.

En met de komst van onze kinderen neem ik ook mijn eigen adviezen ter harte binnen ons gezin.

Kinderen


Al vanaf mijn eerste ervaringen in het werkende leven heb ik veel met kinderen gewerkt. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en hen meer te leren over (gezonde) voeding en wat goed is voor je lijf.

In mijn columns zal ik mijn ervaringen uit mijn praktijk met jullie delen en de veel gestelde vragen die ik wekelijks krijg over voeding voor kinderen. Bijvoorbeeld hoe je een kind aan het eten krijgt, gezonde voeding, voeding bij allergie en ideeën voor een gezonde, leuke lunchtrommel.

En mijn oudste dochter gaat nu naar de basisschool, dus genoeg inspiratie om uit te putten.

Prima Voeding


Op mijn website primavoeding.nl vind je meer over wat ik doe en hoe ik mijn kennis inzet. Nieuwsgierig geworden of behoefte aan begeleiding? Neem dan contact met me op.